Jdi na obsah Jdi na menu
 


Obrazek

Naomi sa narodila v Shorehame, Anglicku 28.9.1968.Po nešťastí, smrti jej otca sa o štyry roky neskôr s rodinou presťahovali do Austrálie, vtedy mala štrnásť rokov.

Snaživá herečka sa prihlásila do hereckej školy a začala sa zúčastňovať na početných konkurzoch.Tam sa stretla s Nikol Kidman, neskôr najlepšou kamarátkou a významnou osobnosťou.S veľkou vytrvalosťou získala Naomi malú rolu v For Love Alone (pre lásku sám), v roku 1986.Nebol to významný diel ale bol to veľký krok vpred pretože Naomi sa snažila "ísť v matkiných krokoch".Bola vynikajúca herečka, ktorá bola inšpiráciou pre Naomi.Od týchto rolí začala dostávať Naomi rôzne ponuky na projekty. Napríklad v roku 1993 Matinee , 1995 Tank Girl , 1996 Children of the Corn IV, 1998's Dangerous Beauty , 1999Strange Planet...Veľký úspech zožala z filmu Kruh 1 z roku 2001, ktorý sa vyšplhal na prvé priečky v hodnoteniach.(taktiež sa natočil aj Kruh 2,ktorý bol tiež tak úspešný).Medzi veľké role patria: film 21 gramov, kde si zahrala s Benicio Del Torom a Seananom Pennom.Medzi ďalšie veľko filmy patrí napríklad aj nedávno odpremierovaný film King Kong.

Filmografia:

King Kong (2005) (filming) .... Ann Darrow
Stay (2005) (prost-production).... Lila Culpepper
Ring 2, The (2005) (prost-production) .... Rachel Keller (Kruh 2)

I Heart Huckabee's (2004) .... Dawn Campbell
Assassination of Richard Nixon, The (2004) .... Marie Byck
We Don't Live Here Anymore (2004) .... Edith Evans
21 Grams (2003) .... Cristina Peck (21 gramov)
Divorce, Le (2003) .... Roxeanne de Persand
Ned Kelly (2003) .... Julia Cook
Rabbits (2002) .... Suzie
Outsider, The (2002) (TV) .... Rebecca Yoder
Plots with a View (2002) .... Meredith
... aka Plotz with a View (2002) (UK)
Ring, The (2002) .... Rachel Keller (Kruh1)
and Dr. (2001) .... Betty Elms/Diane Selwyn
... aka Mulholland Drive (2001) (France) (USA: closing credits title)
Down (2001) .... Jennifer Evans
... aka Shaft, The (2001) (USA: video title)
Ellie Parker (2001) .... Ellie Parker
Wyvern Mystery, The (2000) (TV) .... Alice Fairfield
Strange Planet (1999) .... Alice
Hunt for the Unicorn Killer, The (1999) (TV) .... Holly Maddux
House Divided, A (1998) .... Amanda
Christmas Wish, The (1998) (TV) .... Renee (Vianočné želanie)
ty (1998) (voice) .... Additional Voices
Dangerous Beauty (1998) .... Guila De Lezze (Nebezpečná krása)
tesan, The (1998) (UK) (USA: working title)
... aka Destiny of Her Own, A (1999) (Australia)
"Sleepwalkers" (1997) TV Series .... Kate Russell
der the Lighthouse Dancing (1997) .... Louise
Persons Unknown (1996) .... Molly
Timepiece (1996) (TV) .... Mary Chandler
Children of the Corn IV: The Gathering (1996) (V) .... Grace Rhodes (Kukuričné deti 4)
est (1996) (V)
Bermuda Triangle (1996) (TV) .... Amanda
Tank Girl (1995) .... Jet Girl
Custodian, The (1993) .... Louise
Gross Misconduct (1993/I) .... Jennifer Carter
... aka Gross Indecency (1993)
Wide Sargasso Sea (1993) .... Fanny Grey
Matinee (1993) .... Shopping Cart Starlet
"Home and Away" (1988) TV Series .... Julie Gibson (1991)
"Brides of Christ" (1991) (mini) TV Series .... Frances Heffernan
Flirting (1991) .... Janet Odgers
For Love Alone (1986) .... Leo's Girlfriend

Obrázky Naomi Watts: NEWObrazekObrazek

Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek

Obrazek.........................................................................................................................

New pix ( 29.6.2007)

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

moje inspirace

(denisDENISaa, 4. 2. 2007 16:56)

NAOMI WATTS SE MI STRASNE LIBI BOHUZEL JSEM S NOU VIDELŮA JEN KRUH2.HRALA TAM STRASNE DOBRE I AIDAN.NAOMI WATTS NEBO KDOKOLI KDO MA VODAFONE AT MI NAPISE NA CISLO 775211052 JASNY.